perjantai 16. toukokuuta 2014

Aamuvuorossa tapahtunutta


Aamusauna jossa miesasukkaan seuraan löylyihin tuli myös aamukerhon miespuolinen vetäjä, ettei tarvinut ainoana miehenä yksin saunoa, kun ei viereisen solun mies ollut saunaan tulossa. Oli ihan uutta ja erikoista, että hoitaja ei ollutkaan vaan kylvettäjä muoviessu päällään, pikemminkin kanssasaunoja kuten omassa kodissakin tai vaikka miesten yhteissaunassa uimahallissa konsanaan. Miestenjuttuja rupateltiin ja löylykauha kävi sopivassa tahdissa kiuasta kastelemassa. (Huom! Kuvaan saatu lupa kunhan ei intiimin strategiset paikat näy eikä myöskään kasvot).                                                                            (Huom! Suattee sisältee tuottehisen sijjoitelluu).

Pannukakkua valmistettiin kahden asukkaan voimin ja ohjetta luettiin tarkasti..Pannukakkulitkun seostaminen oli vinhaa puuhaa..piti varoa ettei läiky eikä roisku..aamupuuron jämätkin hyödynnettiin pannukakkuun jottei tarvinnut roskiin hyvää ruokaa heittää..


   


                                                                    
                                       Siinnä se ny sitte ollanna. Kerrmajäätellöä ja mantsikka hilloa piälle ja hywee tul.  
        Taustalla soi silttä DC levyltä "LENTÄVÄ KALAKUKKO" ja hymyssäsuin kaik männönnä massuihin.

3 kommenttia:

 1. Mukava huomata, että myös aamukerho jatkaa vahvasti. Mahtavaa toimintaa, Samuel!

  VastaaPoista
 2. Aika mukavaa toimintaa...Vaan saunominen asukkaan kanssa??Niin ja näin..Kuka on toisien asukkaiden kanssa,kun hoitsu on aataminasussa löylyttelemässä?!?Huom,hoitajan etiikka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sitä pyyhe lanteilla ja toinen hoitaja viereisestä solusta pitää solua silläaikaa silmällä kun ei asukkaat voi muutenkaan yksin saunoa ja kylpeä ilman solun ainoan hoitajan läsnäoloa.

   Poista