perjantai 31. lokakuuta 2014

DREAM DAY -UNELMAPÄIVÄ 29.10.14Dream Team Rakentajana olen kehittänyt uuden Dream Day -unelmapäivä palvelun, jossa Aavan palveluiden piirissä pyritään aktiivisesti hoitajina toteuttamaan hoidettavien asukkaiden pieniä tai suuriakin unelmia. Timontalon asukkaan mukainen unelmapäivä toteutettiin 29.10.14 ja tässä joitakin kuvia asukkaan omasta unelmapäivästä.

VIDEO UNELMAPÄIVÄSTÄ (avautuu klikkaamalla)


Asukkaan aamu alkoi vahvalla kahveella Timontalossa ja aamupalaksi puuron sijaan, asukas ehti aloittaa aamunsa hillopurkista ja totesi aamuvuorossa olleelle hoitajalle, että tämähän onkin hyvää. :) Timontalon hoitaja kuitenkin pian näpärästi ohjeisti, että sitä on tarkoitus laittaa aamupuuron päälle, eikä syödä suoraan purnukasta. No ainakin alkoi aamu makeasti. Sitten siirryttiinkin sulavasti videokuvaukseen, jossa kuvattiin unelmapäivän alkutoteutusta ja esiteltiin unelmapäivä toimintaa. Timontalosta asukas lähti hoitajan kansssa sitten unelman tai unelmien toteutukseen hoitajan urheiluautolla, joka oli osa asukkaan unelmaa.

Erityiskahvilassa erityinen kahvin ystävä VIP palvelulla. Oikein mainiosti alkoi asukkaan unelmapäivä.

Kauppakeskus Jumbon ihmisvilinässä, lähestymässä liukuportaiden "liuttamana" Flamingo kylpylän unelmaa.

Maistuvaa Etiopialaista suoraan paikanpäällä pavuista jauhettua ja heti paikanpäällä keitettyä kahvia. Tarkkaa hommaa tämä kahveen naatiskelu ja siihen pittää keskittyä huolella. "Upea maku, punaista marjaa, jasmiinia. Jälkimaku pehmeän makea. Oivallinen suodatin kahvi, mutta myös virkistävä intensiivinen marjaisa espresso!"


Toinenkin kahvila matkan varrelta pongattuna ja pitihän sitä siinäkin hiukan poseerata miehekkäästi.                                                     Leffateatterissa ja kohta mennään lippuluukulle ostamaan liput.            Unelmakylpylä Flamingon sisäänkäynnin edessä. Kylpylässä nautittiin kaikista mahdollisista altaista vedenalaisine musiikkeineen ja poreineen ja aaltoineen ja saunoista (ainaskin 6 eri saunaa) ja naposteltiin hotdoggeja ja sipsejä ja juotiin janoon limpparia ja chillailtiin ja fiilisteltiin ja rentouruttiin niin että ajantajukin katos hetkeksi molemmilta ja aika kummasti vain vierähti.


Flamingo-spa kylpylän esittelyä:


http://www.flamingo.fi/palvelut/viihde/flamingo-spa/


http://www.flamingospa.fi/


                                                       Että oikeen lähikuva ja lakkia ei haluttu edelleenkään riisua.
                 
                                                        Leffan alkuun enään vähän aikaa....eikä jänskätä yhtään...
                                                                                                 Joko mennään?


Elokuva katsottiin melkein kokonaan loppuun ja asukaskin naurahti ainakin kaksi kertaa elokuvan aikana oikein kunnolla. Sitten lähdettiin jo kotia kohden. Olihan tässä unelmaa jo kerrakseen ja muisteltavaa siitä riitti vielä seuraavallekkin päivälle.

Tyytyväinen ja väsynyt mies takaisin kotona Timontalossa ja jo hymyäkin saatiin kuvaan.
Asukas piti unelmapäivästä ja ilta sujui rauhallisissa merkeissä.Unelmapäivä palvelu jatkuu sitten tästä eitiäppäin...ja eikun sitten vain asukkaiden elämänlaatua parantamaan ja pieniä ja isojakin unelmia toteuttamaan ja mahdollistamaan asukkaiden kokonaisvaltainen hyvinvointi ja elämän makuinen elämä unelmineen ja unelmointeineen.


Tässä vielä joitakin unelmia inspiroivia videolinkkejä:


http://vimeo.com/110690958#at=254


https://www.youtube.com/watch?v=RJx2qVxu5mI


http://vimeo.com/104479132


https://www.youtube.com/watch?v=lNwWOul4i9Y


https://www.youtube.com/watch?v=ev9oPUNaqXE


Viisi yllättävää tieteellisesti tutkittua tietoa unelmoinnista ym. unelmien toteuttamisesta.


http://www.talouselama.fi/uutiset/viisi+yllattavaa+tietoa+unelmoinnista/a2195194


http://www.terve.fi/elamanhallinta/toteuta-unelmiasi-arjessa
                                                                     
Älä koskaan lakkaa unelmoimasta. Pyri toteuttamaan unelmiasi ja myös toistenkin ihmisten unelmia, unelmilla on näin toimiessa, usein tapana toteutua. Uskalla unelmoida suuria. Mikään unelma ei ole liian suuri, etteikö sen olisi mahdollista toteutua, eikä mikään unelma ole myöskään liian pieni toteutuakseen. Pienistä toteutuneista unelmista aloittaen, voi kasvaa suuria toteutuneita unelmia.

16.11.14 Samuel Dillström
Unelmointiin inspiroivaa musiikkia:

http://www.jameseveringham.com/listen/


https://www.youtube.com/watch?v=lvsSlV5Og9M&app=desktop

2 kommenttia: