lauantai 21. joulukuuta 2013

YÖKLUBI


Yöklubin isännyys on saanut taas jatkoa. Hereillä olleiden ja myöhemmin heränneiden kanssa paisteltiin jouluherkkuja ja chillailtiin joulutunnelmissa ja oltiin oikein rennosti ja kaikilla yökukkujilla oli mukavaa ja lähimmäisten auttamiseen kehittyi asukkaissa omatoimisuutta, kun piti huolehtia kaveri omaan vuoteeseen nukkumaan kun alkoi jo uni painaa ja vieressä torkahteli. Onneksi se kaveri ei ollut allekirjoittanut yöklubi-isäntä vaan tyytyväisen oloinen eräs Timontalon asukas. Tässä kuvina yön tunnelmia. Toinen ihanista kisumisuistamme otti heti omakseen upouuden yökerhoisännän uniformun ( aiemmin käytössä Timontalon oma suoja-asu joka työntekijöiden mielestä aivan kamala, eikä ollenkaan kodinomainen ) eli golitsihuppari hässäkän, jota ensin kotona testasin ja sen päällä oli hyvä aluksi tehdä iltapesuja ennen kainaloon käpertymistä. Joillekkin me vain olemme koko elämä ja samalla aivan välttämätön henkilökunta ja palvelusväki. :)


Piparitaikinasta se kaikki alkoi ja ensin luettiin yhdessä paistoohjeita.


 1kg huoneenlämpöistä taikinaa.


Asukkaamme innokkaasti työntouhussa ja luovuutta käytettiin rutkasti.


 Tarkkaa hommaa rennoin rantein. :) On näitä ennenkin tehty..


Siinä ne ny sitte on. Tai siis eka satsi...


 Hieman meinasi kärähtää reunasta, mutta aika "miehekkään" näköisiä ja kokoisia pipareita vai mitä?


 Tässä joitakin "tunteja" myöhemmin kaksi viimeistä piparia valmiina paistettavaksi.


Hyvin paistuu luxus tyyliin.


Sitten olikin jo aika vihdoin nauttia uunituoreita omatekoisia yökerhopipareita.


Hyviä ovat. :)

Jotenkin ne vain hupeni...


Yöllinen pipareiden syöminen jouluisine tuoksuineen ja makuineen johtikin sitten siihen, että eräs asukkaistamme halusi oma-aloitteisesti tutkia joulukortteja.

Hyvää Joulua ja tulevaa uuttavuotta toivottaa Timontalon väki.

2 kommenttia:

  1. Tämä yökerho on ihan uskomaton juttu. Olette tehneet käsittämätöntä työtä vanhojen laitosrutiinien murtamisessa. Miten moni vanhus nukkuu vaikka ei nukuta? Miten monelle turvattomuus ja yksinäisyys omassa sängyssä on joka öistä arkea? Ja miten paljon resursseja ja lääkkeitä tuhlataan siihen, että vanhukset pidetään sängyssä ja meille tärkeässä rytmissä? Hieno juttu! Lasketaan tähän vielä tuottavuuslukuja, niin saadaan kaikki hämmästymään. Taidat Samuel olla nyt monelle koko elämä. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Kuullostaa mahtavalta! Luovuus kunniaan..:)

    VastaaPoista